|
Yüksek crp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhtpdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2024 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mhtpdmrcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 11:22 |
Hocam merhaba sorum bu sefer kendim için olacak. 30 yaşında hasimoto hastasi kadınım. Zor kilo vermem sebebiyle doktora gittim detaylı tahliller yapıldı sizden yorum rica ediyorum özellikle crp yüksek çıkması biraz demoraloze etti beni.
Glukoz 93 Kolesterol 208 Ldl kolesterol 133 Vldl kolesterol 23.8 Alt 12 Ast 13 Demir 39 Demir bağlama 249 Crp 15.27 Hemoliz İlter lipemi yok T3 2.42 T4 1.12 Tsh 2.2 Ferritin 19.4 Hba1c 5.5 Hba1c ifcc 36.6 Wbc 8.39 Hgb 12.3 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Dahiliye doktoru kontrolunde olun.
|
|
![]() |
|
mhtpdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2024 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mhtpdmrcn
Hocam gittim bugün bir sorun olmadığını söyledi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duzgun bir doktormus. CRP, pek cok sebeplerle yukselir ve hicbir anlami yoktur!
Esas olan; WBC degeridir. O da sizde dusuk cikmis. Sismanlik, Hipotiroidi sonucu degil ise, onemli degildir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mhtpdmrcn
Hocam zor kilo veriyor olmamın sebebi kan değerlerimle ilgili değilmiş hasimoto hastasi olsam da (euthrox 125 kullaniyorum) tiroid değerlerin normal kilo vermene engel bir durum yok dedi doktor. Hali hazırda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum bana önereceğiniz ekstra birşey olur mu ? Uzun yazdım ama size güvenim tam bugüne kadar ne dediyseniz harfiyen uyguladım pişman olmadım. Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kalp ritminizi arttiracak sekilde hizli yuruyusler, spor hareketleri de uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|