|
Bel ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba Kadir bey oğlum 10 günde yada haftada bir belinin agridigini söylediği için doktora götürdüm ..doktor elle muayene ettikten sonra röntgen çekti bir sorun olmadığını muhtemelen kas ağrısı olduğunu devam ederse ortopetiye goturmemi söyledi..benim oğlum 3 yaşındayken de belinin agridigini söylüyordu o zamanda ortopedi doktoru bir sorun olmadığını söylemişti ..sizce ne yapmalıyım genel durumu iştahı hareketleri gayet iyi ama ara ara agridigini ağrının şiddetli bir ağrı olmadığı 1 yada 2 dakikada geçtiğini biliyorum..lütfen bir yol gösterin ..
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 253 |
Oğlum 5 yaşında 24 kilo 121 santim
|
|
![]() |
|
Kadir bey çok soru sordum ama şunu da söyleyeyim oğlum bebekliğinden beri gazlı bir çocuktur bu yaşında bile çok gazı vardır acaba bu gaz ağrısı da sebep olabilir mi bel ağrısına
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|