Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nekadar doğru bilmem ama paylaşmak istedim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konunekadar doğru bilmem ama paylaşmak istedim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şebnem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 239
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 18:30
hiç katılmıyorum yaşasın SEZERYANNNNNNNNNLOLLOLLOLLOL
http://img211.imageshack.us/img211/4728/f0cd31cbd2e237719c771ebnr9.jpg
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 01:40
Orjinalini yazan: şebnem şebnem Yazdı:

hiç katılmıyorum yaşasın SEZERYANNNNNNNNNLOLLOLLOLLOL

LOLLOLLOL normal doğum sancısının tadına bakmış ve beğenmeyip sezeryana karar vermiş biri olarak buna katılmamak elde değilLOLLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 02:31
Ya arkadaşlar ben de normal doğum isterdim ama bazen olmuyor işte napalım. Ben o kalp atışları aletine girdim ve kalp atışları yavaşlamıştı. O nedenle de acil alındım ameliyata.
Şimdi ne sorunun var derseniz açıkçası hiç bir sorunum kalmadı maşallah. Epidural anestezi ile sezeryan oldum ve hiç de pişman olmadım. Tamam normal doğum normal doğum diye tutturan ben bile fikrimi sorarsanız ikinci bir bebek yapmaya kalksam aynı şekilde isterdim. Çünkü zararını görmedim. Önceden herkes bana sezaryen yerin hep acıycak, hapşırınca kışın hep ağrıycak demişlerdi inanın sadece görüntü olarak sorun var. Bence normal doğumda da kesik atmaları beni ürkütmüştü ve çok iyi doktorlar bile bunu kötü yapabiliyor. Çalıştığım üniversitede çok rastladım buna.
Ayrıca da çok önemli bir noktaya dikkat çekmek isterim. Cinsel açıdan da çok sorunu olabileceğini okuduğum için korkmuştum normal doğumdan. İstiyordum olmadı ama ben bu şekilde de eksiklik hissetmiyorum sezaryen oldum diye.
Napalım bu da benim fikrim.Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 02:49
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ya arkadaşlar ben de normal doğum isterdim ama bazen olmuyor işte napalım. Ben o kalp atışları aletine girdim ve kalp atışları yavaşlamıştı. O nedenle de acil alındım ameliyata.
Şimdi ne sorunun var derseniz açıkçası hiç bir sorunum kalmadı maşallah. Epidural anestezi ile sezeryan oldum ve hiç de pişman olmadım. Tamam normal doğum normal doğum diye tutturan ben bile fikrimi sorarsanız ikinci bir bebek yapmaya kalksam aynı şekilde isterdim. Çünkü zararını görmedim. Önceden herkes bana sezaryen yerin hep acıycak, hapşırınca kışın hep ağrıycak demişlerdi inanın sadece görüntü olarak sorun var. Bence normal doğumda da kesik atmaları beni ürkütmüştü ve çok iyi doktorlar bile bunu kötü yapabiliyor. Çalıştığım üniversitede çok rastladım buna.
Ayrıca da çok önemli bir noktaya dikkat çekmek isterim. Cinsel açıdan da çok sorunu olabileceğini okuduğum için korkmuştum normal doğumdan. İstiyordum olmadı ama ben bu şekilde de eksiklik hissetmiyorum sezaryen oldum diye.
Napalım bu da benim fikrim.Clown

ClownClown
Yukarı Dön
cuttanusa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2008 Saat 13:46

heralde caydırıcı olsun dıye yazılşımtır çunku hiç bır hekım normal doğumu sezeryandan daha ıyı kılan bebek sağlığı demıyo anne çabuk toparlanıyo daha çabuk kılo verılıyo vs dıyo sonuçta bebek hiç zorlanmadan çıkıyo nıye rıskı nolsun kı.ben normal doğum yaptımm verılen sunı sancının şiddetınden mı bılmıyorum rahmım tam 8 cm açılmış ben o ağrıya dayanamayıp sezeryan dıye bağirdım annemler yaptırmamiş.al işte göbek te kaldı kılo da gıtmıyo çektığım o ınanılmaz sancı bana kar kaldı.

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 01:26
Orjinalini yazan: cuttanusa cuttanusa Yazdı:

heralde caydırıcı olsun dıye yazılşımtır çunku hiç bır hekım normal doğumu sezeryandan daha ıyı kılan bebek sağlığı demıyo anne çabuk toparlanıyo daha çabuk kılo verılıyo vs dıyo sonuçta bebek hiç zorlanmadan çıkıyo nıye rıskı nolsun kı.ben normal doğum yaptımm verılen sunı sancının şiddetınden mı bılmıyorum rahmım tam 8 cm açılmış ben o ağrıya dayanamayıp sezeryan dıye bağirdım annemler yaptırmamiş.al işte göbek te kaldı kılo da gıtmıyo çektığım o ınanılmaz sancı bana kar kaldı.

haklısın canım bence bunlar bünye meselesi. Allahtan ben baştan sezeryan dedim gerçi 6 saat çektim bende sancı. tanıdık bir hemşire dayan dedi birgün çekeceksin sezeryanda daha zor toparlanırsın dedi. doğum ebeside aman nolur bu sezeryan olsun lavmanı bile yarım saatte yaptırdı, sancıları çoğalınca nasılolsa sezeryan diye bağıracak baştan olsun çekmesin bizede çektirmesin dediLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.