|
Bebeğimle oruç tutma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
menekse18 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2024 Durum: Aktif Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı menekse18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 41 Dakika önce Saat 14:21 |
Merhaba hocam. Daha önce size yazmıştım ek gıda konusunda gerek olmadığını söylemiştiniz. Şuan 8 aylık erkek bebeğim 8 buçuk 9 kilo civarında, anne sütüyle devam ediyoruz ama biz yemek yerken sürekli yediklerimizden istiyor, yeni emzirmeme rağmen, verirsem ek gıda alıyor, sanki açmış gibi geliyor. Bir yazınızda okumustum anne adet görürse sütü azalmistir diye yazmistiniz yanilmiyorsam. Ben de adet gordum geçen ay, bir de ramazan da nasip olursa oruç tutmak istiyorum, iyice sütüm azalır mı. Bebeğimi emzirdikten sonra ek gıda aldığı kadar vermelimiyim yoksa sadece anne sütü ile mi gitmeliyim. Biberondan kutu süt vermeyi denedim onu da içti. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz. Bebeğim aç mi yoksa çok mu obur
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istiyorsa; tadina baksin, severse de istedigi kadar yiyebilir.
Oncelik daima anne sutunde olacak! Anne sutu aldiktan sonra, ne isterse verin.
Anne sutu en onemlisi. Oruc tutamazsaniz, kefaretini odeyin, hem de bir fakir sevinsin!! Obur mu?? 500 gram fazlasi var! Ac kalmadigi kesin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|