|
Annem için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu gun dahileye ye gittik. Kan istedi. Sonuçlar çıktı. Crp yuksek dedi.Antibiyotik verdi. Açlik şekeride yuksek dedi ve tip 2 diyabet dedi ve trajenta 5 mg verdi. D vitaminide bakamadi sistem 3 ay dolmadan tekrardan bakmıyomuş. (Sizin dediginiz tedaviyi yapıyorum) .
Sizden ögrendiğim icin crp yuksek diye antibiyotik icilmediğini. Fakat 15 gun once ameliyat 1 hafta oncede böbrek taşı düsürdüğü icin enfeksiyon var kullanin dedi. Böyle deyince bi korkmadım degil hocam. Urolojinin verdigi Purınol 250 mg ,herbatınex damlayi kullaniyoruz hocam. Bol su içiyoruz.Antibiyotiği de kullanırsak böbregi dahada zarar verir miyiz?Evet bsizide yoruyorum ama hocam 15 gundur hem annem hem ben cok yorulduk.Kafamızda çok karıştı açıkçasi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.https://hizliresim.com/t0gzwex |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kan tahlili; sabah 8 saat acliktan sonra mi alindi?????
2- Antibiyotik gerekmez!! 3- Tas icin verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin. D vitamin seviyeniz duzelince bir daha yeni tas olusmaz. 4- Tas dusurmek, antibiyotik kullanimini GEREKTIRMEZ!! 1. sorunun cevabini bekliyorum. |
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin cok teşekkür ederim. Sizin verdiginiz cevabi 3 doktor gezdim vermedi. İyiki varsinız.Evet hocam 8 saatlik aclikla verildi.2 gundur evde şekerine bakiyorum . Guvenilirmi bilmiyorum ama açlık 100 toklukta 90_ 95 arası.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin seker ilaci kullanmasin. Sadece asiri seker tuketmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|