|
Ansızın gelen kekemelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 20:50 |
Hocam kızım 40 aylık aktif konuşması yok konuştuğu kelimeleri de 5 gündür kekelemeye başladı aaaaabi diyor aaaaayyyydede oooolta böyle hep hocam neden böyle oldu bilmiyorum bir travma mi yaşandı bu ay hep evdeydik 2 kere 5 gün 40 dan düşmeyen ateşli grip yaşadı.. llllleyla üüüç böyle hep hocam korkuyorum kalıcı mi ne yapmamız lazim.. Hocam korkum bende hatırlıyorum ilk okul yıllarımda kekemeydim ne zaman liseye geçtim o zaman kekemelik bende yok oldu
Düzenleyen Betül yazıcı - 27 Şub 2025 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 ay takip edin, ve telasinizi farkettirmeyin.
Gecmezse, bir Psikiyatrist gorsun.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam genetik geçişli olabilir mi veya geçici de mi olabilir .bir şeyden mi korktu bilmiyorum korkudan olabilir mi. Hocam anlam veremesemde benim kekemligim 13 14 yaş civarı bir anda komple yok oldu bende ama çok kötü ilk okul ve ortaokul dönemi yasadim asla kendimi ifade edemiyodum şuan ne kadar heyecandan yapsam korku da olsa kekemelik yok önceden kekemeydim ben diyince kimse inanmıyor anca eski çevrem hep der nasıl geçirdin helal olsun sana dediler .şuan kızım daha akıcı konuşması yokken daha yeni yeni böyle harfleri çıkarırken bu durumda olması beni düşündürüyor uzun yıllar böyle mi devam edecek diye .belki benim şansti gecti gitti ama kızım için çok endiseliyim bilmeden bir şeyden mi korktu diyorum ben mi bilmeden ona kızdım travma oldu diyorum
Düzenleyen Betül yazıcı - 11 Saat 13 Dakika önce Saat 15:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Her sekilde sonuc degismez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam geçici olabilir mi şuan tam 2 haftadır yeni harfler yeni çıktılar hızlı şekilde gelirken böyle oldu İnternet'e beyni konuşmasına yetişemiyor o yüzden olabilir diye yazılar var kendiliğinden kısa sürede geçme ihtimali varımdır korku travma etkileyebilir mi hocam
Düzenleyen Betül yazıcı - 6 Saat 49 Dakika önce Saat 20:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kendisi ugrasirsa, duzelebilir.
Devamli siir, tekerleme okusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|