|
Antibiyotik gerekir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız sayenizde gereksiz bir sürü ilaç kullanmaktan kurtulduk. Bilgi ve tecrübelerinize çok güvendiğim için bir konuda daha danışmak isterim. 13,5 yaş oğlum 160 cm 42 kilo 22 aylık kızım 83 cm 10,5 kg ikide akranlarına göre zayıf . etrafımdaki herkes takviyeler kullanıyor balık yağı multivitaminler hatta boy uzatması için argevit denen bir şurup
. ben sizin yönlendirmenizle sadece bir ay ara ile 2 şer ampul devit verdim başka birşey kullanmıyorum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz önerileriniz var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O aptallara uymayin.
Ne demisler!!: "Aptali parasindan ayirmak sevaptir!"
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
merhaba sayın hocam bu gün üçüncü gün ve ateşim 39,7 düşürmüyorum dediğiniz gibi dudaklarımda birkaç yerden uçuk çıktı bu gün ateşten sanırım . dilimde kahverengi pas kaplı acaba 2. bir virüs mü eklendi gribe çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vucutta bir virus varken; ikinci bir virus ASLA giremez.
Viruslardaki "interferon" sistemi, buna mani olur. Tek istisnasi; AYNI anda iki farkli virus girebilir, o da son derecede az ihtimal. Ucuklara, Asiviral ucuk kremi kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|