|
Kızımın Egzama sebebi nedir ne yapabiliriz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 20:40 |
Kadir Hocam merhaba, kızım 12 yaşında, çok uzun bir zamandır kollarının iç kısmı, bacaklarının arka kısmı ve göz kapaklarında egzama var. Çamaşır deterjanlarından tutun, süt ürünlerine kadar her şeyi kestik ve sonucunu denedik… karaciğerlerinden, kolestrolden vs kaynaklanıyor olabilir mi sizce? Rutin tahlillerine hep bakılıyor belirli bir sıkıntı yok.
Düzenli olarak vücut kısmına Advantan, göz kapaklarıma da Cortymicin kullanıyorum. Ne önerirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin.
Turk doktorlarinin teshislerine guvenip de, tedavi vermem!
|
|
![]() |
|
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Kadir hocam özellikle kışın daha fazla artmakla beraber en çok göz kapaklarında oluyor bu egzama, göz kapaklarına cortymycn krem, diğer vucut egzamalarına da advantan kullanıyorum çok aşırıya kaçmadan. Normalde rutin tahlilleri hep yapılıyor, her şeyi normal, Karaciğerinde mi bir sıkıntısı var acaba? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu dokuntulerin herhangi bir tahlil(????) ile alakasi yok! Sizi dolandirmislar!
Gunde 2 defa, cok ince bir tabaka halinde Elidel krem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Hocam peki bunun kaynağında ne yatıyor olabilir bize bir tahlil verdiler 52.000 TL tuttu Henüz yaptıramadım sayenizde de yaptırmayacağım, Fakat neyden kaynaklı olabilir çok üzülüyorum bir şeyi yanlış mı yapıyorum atliyor muyum diye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilinen bir sebebi YOK! Sakin bu gibi testlere para kaptirmayin.
Genellikle yapisal olup, soya cekim vardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|