|
Bogaz ağrısı öksürük ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
45zan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 5 Dakika önce Saat 02:40 |
Merhaba hocam 5 yaşındaki oğlum cuma günü başlayan bir ateş vardı öncesinde çok baş ağrısı olduğunu söylüyordu daha sonra başının ağrısı geçip bogazda oksuruk ve ateş başladı ateş gece çıkıyordu öksürükte gece başlıyordu ilk gün ağzı paslı ve kötü kokuyordu ateşte vardı gece olduğu için doktora gidemedim kendimce tedavi uyguladım sabaha karşı ateşi düşmüştü bir şeyler yiyince pas ve koku geçti illadin kullandım 5 gün daha iyi oldu halen bogaz da öksürük ara ara devam ediyor balgamli 5.gunden sonra küçük kardeşinde (1.5 yaş) gece ateş ve öksürük krup tarzı öksürük başladı katında gaz kötü kokulu gaz çıkışı ve gegirme de mevcut sorum şu bogaz enfeksiyonları önemli olduğunu okudum forumda şimdi ben doktora gidip kültür vermeli miyim küçük oğlum için abide ateş ve koku yok sadece bogaz da balgamli öksürük devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|