|
Kan Tahlili Yorumlama Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mersii ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 59 Dakika önce Saat 23:28 |
Merhaba Hocam,
3,5 yaş kızım için kan tahlili yaptırmıştım . Doktor yorumu ‘AST’ değeri yüksek karaciğer ile ilgili olduğunu söyledi bir süre calpol vs. Kullanmayın dedi. Zaten kullanmıyorum bu neden olmuş olabilir . Önemli midir ? Bunun için ne yapmam gerekir? AST: 47 Birde şuan hastayız burun akıntısı öksürük sonuçlarda bir sorun var mıdır ? Sonuçları aşağıya ekliyorum Kadir Bey. Bilgilerinizi rica ederim. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gariban Turk doktoru!!
Nereden bilecek, 1-9 yas arasi cocuklarda AST(SGOT) degerinin, 15-55 U/L arasi oldugunu??? Nereden bilecek, BUTUN Virus enfeksiyonlarinda; Notrofil (NEU)oraninin dusup, Lenfosit(LYM) oraninin yukseldigini??? VE AST ve ALT degerlerinde ufak artislar oldugunu?? Tip Fakultelerindeki Prof. larin bunlardan haberleri yok, nerede kalmis sokaktaki doktorlarin bunlari bilmesi! Grip geciriyor, ama Turk doktorlari yeminli olduklari icin ASLA Grip teshis etmezler! Soylenenlere bosverin ve sadece grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 2 Saat 10 Dakika önce Saat 03:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|