|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inci0761 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2016 Saat 18:53 |
Hocam merhaba. Ben arkadasim adina yazacagim.
Oglu 1 yasinda tam. Boyu 68 cm kilosu 7300 gram. Dogsugunda kilosunu yanlis olcmuslar.saglik ocaginda 2900 gram cikti 5.ci gunde. Boyunuda olcmemisler.Bilmiyor. 1 yas asisinda voyunun kisa ve kilosunun az oldugunu soylemisler. Acilen doktora gitmesini belirttiler. Annesinin boyu kisa. 155 civari sanirim. Geceleri uyumuyor. Ilk dogdugunda emmek istemedi.zorla emzirdi kendini geriye dogru kasardi. Yemek yemiyor inek sutu iciyor onuda tamicmiyor sayilir. Bagimaiz adim atiyo 10 kadar. 2 3kelime soyluyor. Siz ne dusunuyorsunuz hocam. Tesekkurler simdiden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 kilo doganlara gore; 6cm boyu kisa, 2.4kg kilosu eksik... Orantisina bakarsak; boyuna gore dahi; 900gram eksigi var. 5.5 aylik kilosunda. Simdiye kadar hic doktora goturmemislermi? Dogru-durust bir merkeze gitsinler, iyi bir muayene olsun. Kalbine, Karacigerine bir bakilsin, her hangi bir gelisme geriligi ile giden bir Sendrom varmi? Bir bakilsin, ondan sonra sonuclari bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|