|
Bel ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 55 Dakika önce Saat 13:33 |
Hocam 5 yaşında kızım ara ara belim ağrıyor diyor bugünde öğretmenine sormuş belim neden ağrıyor diye biz kan tahli en son iki yaşında yaptırdık yaşına göre boy kilo az boyu 105 kg 15.5
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elle bir batin muayenesi sart.
Dalak, Karaciger ve kitle bakilmasi sart. Gerekirse, ileri tetkikler de gerekebilir.
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam boy kilo az diye mi şimdi korktum sağlık ocağina daha önce söylediğimde d vitamini düşük olabilir demişti çok onemsemedik
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi akşamlar Kadir bey..bunda 2 hafta önce bende aynı soruyu size sormuştum ..oğlum haftada bir ön günde bir belim ağrıyor diyip ama bir kaç dakikaya geçtiğini söylediğini yazmıştım...siz ise bana ara ara gelip giden ağrılar onemsiz sürekli gelen ağrılar önemlidir diye..siz suran10 kişisine ileri tektik demissinz bu durumda biz ne yapmalıyız ..şimdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun surenlerin bakilmasi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|