|
Reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NurhanDemirrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dün Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NurhanDemirrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:43 |
Merhaba hocam sizi duydum ve geldim cocugum prematüre dogdu750 gram 6 ay küvezde kaldı Eve geldikten snra süt ve yumurta alerjisi oldugunu ögrendim özel mama kulladık suan 4 yasına girecek fakat reflü sü hiç düzelmiyor eskiden gaviskon infant kuşlanıyorduk fakat şimdi türkiyede yok normal gaviskon surup 1 çay kaşıgı veriyorum ama içimde pek rahat degil doktorlar ver diyor Sürekli bi bogaz enfeksiyonu geçiriyor En son ki bogaz enfeksiyonu kulagında sıvı birikmeye kadar gitti ne yapmalıyım birde size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- DOKTORUNU DEGISTIR!!!!!
2- Yeni dogan doneminde hisbir seye karsi allerji OLAMAZ!! Allerji olabilmesi icin o madde ile uzun sure temas etmesi gerekir. Cocuk doktorlarina kanmayin. Onlara gore her dokuntu, allerji, her kusma;Reflu her oksuren;Astim (simdilerde "zaturre baslangici"!!) dir. 3- Her hangi bir marka "Kutu sutu" 50ml ile baslayin. Giderek sayi ve miktari arttirin. 4- 1/4 kati psmis yumurta sarisi baslayin ve giderek arttirin. 5- Sakin sicak tutmayin. Bu yasta, bilhassa yuzde olan dokuntuler sicak tutmaya baglidir. 6- Gaviscon VERMEYIN!! 7- Reflu cocuklarda OLMAZ! Turk doktorlari, daha "Reflu" ile "Regurjitasyon" farkini bile bilmezler!!! Reflu de kusma YOKTUR!! Mide muhteviyati yemek borusuna kacar ve tekrar yutulur. Seneler sonra mide asitinin yaptigi yanik dokusu bulgularina "Reflu" derler. Cocuklarda; "reflu" tanisi koyan salaklardan uzak durun. 8- Sakin; Turk doktorlarinin sahane bir uydurmasi olan; "kulakta sivi birikmesi" yalanina kanmayin!! Oyle bir durum olsa, cocuk kulak agrisindan yeri-gogu yikar! 9- Sahi!! 3 seneden beri hic cocugunuz atesli hasta oldugunda; Grip teshis edildi mi?? Asla edilmemistir. Cocuk doktorlari yeminlidirler, ASLA Grip teshis etmezler. Cok okumaniz lazim: a) Oncelikle Ilk sayfadaki Yazarlar kismindaki makale listemden sizi ilgilendiren konulari okuyun. b) Sabit Forum yazilarini okuyun. c) Gunluk Forum; soru-cevaplari bugunden geriye okuyun ve hergun yeni cevapalari da okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|