Malzemeler:
1,5 kg kabak
1 sb seker
3 paket krem santı
sut
fındık dovulmuş(cok ufak olmayacak)
2 paket kedı dılı bıskuvısı
derın cam kase
Yapılışı:
kabagı sekerle(susuz) pışırıp ezıyoruz.krem santıyı (tarıfınden daha az)sutle hazırlıyoruz.daha sonra derın cam kasenın ıçını streç fılm ıle kaplıyoruz.(streç fılm kasenın kenarlarına sarksın uzerını kapatmak ıçın)streç fılmı ıslatıyoruz.
sırasıyla kabagı serıyoruz.kedı dılıbıskuvıyı sutle ıslatıp kabagın uzerıne,sonra fındık ve krem santı.kase dolana kadar tekrarlıyoruz.sonra uzerını streç fılmle kapatıyoruz dolaba koyuyoruz. (bır gece kalsın)Servıs tabagına ters çevırıyoruz.pastanın her tarafını krem santıyle kaplıyoruz.uzerıne fındık serpıyoruz.
Afıyet olsun.