|
Kusma, karın ağrısı. Üşüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119300 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,
Kusma olduğundan beri her akşam karnım ağrıyor diyor sonra üşüyorum diyip yorganın altına giriyor ve çok üşüyorum diyor ama terliyor. Sonrasında ise kusarım diye çok korkuyorum diyor. Ben anlamadım bunlar neden olabilir pskolojikmi ne inanın aklım duracak artık ne yapacağımı şaşırdım :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119300 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin bir sey yapmayin, 1-2 gunde duzelecek.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
Hocam yapmıyoruz inanın ama kendisi de diyor kusucam diye korkunca üşüyorum karnım ağrıyor diye:(
Acaba bu tamemen pskolojik midir
|
|
![]() |
|
Gündüz hiçbişey olmuyor. Ama akşamları böyle olmasının sebebi pskolojik mi onu merak ediyorum.(
Birde internette hipoglesemi falan olabilir diyor hocam ama sizin yorumunuz nedir Düzenleyen Ercan52 - 2 Saat 54 Dakika önce Saat 09:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|