|
Ciltte döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2025 Saat 23:34 |
Kadir Bey merhaba, kızım 12 yaşında 160 cm 62 kg. Bir hafta kadar önce hafif bir kaşıntıyla iki kolunda da bu şekilde kabartılar çıktı. Alerji diye düşündüm, Zyrtec verdim. İki gün verdim, kestim. Kaşıntı yok ama döküntüler bir haftadır geçmedi. Ayrıca son fotoğrafta sırtındaki minik sivilceler de bu hafta oluştu. Yüzme sporu yapıyor ve genelde hızlı duş alıp çıkıyor, tam durulanmamış saç şampuanı deride kalınca bu durum olmuş olabilir mi? Yoksa başka bir şey mi? Size danışmak istedim. Değerli vaktinizden ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sağolun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Klor yapar! Iyi durulansin.
Dokuntulere gunde 2 defa Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|