|
Ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2025 Saat 21:31 |
Hocam iyi akşamlar oğlum 9 yaşında 33 kilo bugün sabah midem bulanıyor dedi ve okula gitmeden hafif sulu kaka yaptı ama başka bir araz yoktu mide bulantısı da geçmişti okuldan akşam üstü eve gelmesine 1 saat kala ogr aradı Giray halsiz görünüyor hicbirsey yemek istemidi dedi zaten bir saat sonra eve geldi eve geldiginde hafif bir burun akintisi çok az ateş gerçi ateşte demek doğru mu bilmiyorum 36.7-37 civarıydı sonra evdeyken 4 defa da ishal yapti okuldada iki defa yaptığını söyledi çok az öksürük mevcut yemeğini yedi evde su iciyor bol bol meyvesini de yedi acaba domuz gribi mi geçiriyor anlayamadım yada başka bişey mi var ilaç hiç vermdim göğsüne viks sürdüm o kadar doğal takviyeler birde ne düşünüyorsunuz hocam ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin. Agzi ne severse onu yesin ve istedigi kadar yesin.
Yazilarimi okumadan soru sormayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|