diloş Yazdı:
merhabalar ben akrep,babamız terazi, kızımız koç burcu sizce birbirimizle ne kadar uyumlu oluruz kızımız henüz altı aylık ve şimdiden istediğini yaptırıyor kızım 17.04.2007 saat 9ila 9'u on geçe arası doğdu emin değilim acaba yükselenini öğrenebilirmiyim. cevabınız şimdiden teşekkürler
|
Merhaba,
İlişki ve uyum haritaları pek çok ince ayrıntının bir arada incelenmesiyle değrlendirilir. Verdiğiniz bilgilerin ışığında ancak şunu söylemek mümkün: Kızınız bir Koç burcu insanı. Koç bu dünyaya kendi isteklerini keşfedip onların peşinden gitmeye gelmiş insanların burcu. Yani Koçun varoluş amacı bu. Bu durumda dayatmacı bir tutumunun olması, istediklerini yaptırtması çok şaşırtıcı değil! Kendi kendini motive edebilen, hevesli, istekli, enerjik ve atılgan olması doğaldır. Meydan okumalara atılganca cevap verebilir. Kendi isteklerini dayattığı ve kendinle çok meşgul göründüğü için bencilmiş gibi izlenim verebilir. İsteklerini kendi bildiği gibi yapmak ister. Doğum yerini belirtmediğiniz için yükseleni hakkında bir şey söylemek mümkün değil. Ben İstanbul'da doğmuş olabileceği varsayımından yola çıkarak haritasını çıkarttım. Eğer durum böyleyse haritasında çok çok önemli ve güzel bir açı oluşumu var. Şunu bilmekte yarar var; Koç ile Terazi bir aksın iki ucudur. Dolayısıyla her Koç'ta Terazi, her Terazi'de de Koç özellikleri bulunur. Baba ile birbirlerini anlayacaklardır. Sizin de eminim sağduyunuz ve insanın adeta içine nüfuz eden burcunuza has özelliklerinizle ona ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Zaten bence her insan kendi yaşam yolculuğunda kendisi için en uygun olan anne babayla gelir dünyaya.
Bebeğinizi güle güle büyütmeniz dileğiyle. Sevgiler selamlar
Düzenleyen Gamze Özşahin - 20 Kas 2007 Saat 15:50