|
Parmak emme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 37 Dakika önce Saat 23:25 |
Hocam merhabalar. 3,5 aylık kız bebek yaklaşık bir aydır baş parmağını emiyor. Eline emmesini engellemek icin çorap giydiriyorum ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Çıkardığımız an hemen ağzına alıyor ve kendini kaybedercesine emiyor ve uykuya dalıyor. Sizce nasıl davranmalıyım henuz çok küçük geçici midir, parmağını emmesini engellemek icin eldiven giydirmeli miyim. Açlıktan olabilir mi. 3. Ayda kilosu 5800 boyu 63 cm- (doğum kilosu 3150)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her bebek yapar. O yuzden emzik verilir.
Gunu geldiginde: Emzigi biraktirmak, parmagi biraktirmaktan daha kolaydir. Aclik ile alakasi YOK!! Yemek ustune aldigi; "keyif sigarasi!" Corap uygularsaniz, dilini-damagini emer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|