Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BRONŞİOLİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBRONŞİOLİT

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ipekce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: BRONŞİOLİT
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2010 Saat 12:47
Merhaba. 3 yaş 3 aylık kızım  İpek 11 gündür bronşiolit. ÜSYE olarak başladı. Yoğun balgam ve öksürük ilaç tedavimize rağmen henüz geçmedi. ilk 5 gün Katarin ve Perebron şurup kullandık, ardından 5 günde Ventolin sprey kullandık. 4 saatte bir. Ve 2 gündür bu duruma ateş eklendi. Acaba çıkacak başka bir hastalığın ön safhası mı? Alerjik mi? Kronikleşebilir mi? Öksürük ve balgamın geçmesi için 14 günü mü beklemeliyiz. Geceleri hayli öksürüyor. Üst üste yeni Üsye mi eklendi bilgilendirmeniz hususunda yardımlarınızı bekliyorum. Derya KARACA
Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2010 Saat 22:47
Öncelikle geç gelen yanıtım için özür diliyorum. Atama nedeni ile biraz yoğun olduğumdan sorulanızı cevaplandıramadım.

Sanırım cocuğunuz suan iyileşmiştir ancak, çocuğunuz muhtemelen tekrar enfekte olmuştur. Bu nedenle antibiyotik kullanmanız gerekmiştir diye düşünüyorum. Eğer hala şikayetler devam ediyorsa yeniden yazın değerlendirelim. Bunun bir allerjik olay olduğunu düşünmüyorum. Böyle ateşler olması beklenmez.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.