|
Baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 19:32 |
Hocam kızım 7 yaşında cuma akşamı baş ağrısıyla grip başladı bugün 4.günümüz gripte ateş çok olmadı burun tıkanıklığı öksürükle devam ediyor iyi kötü diğerlerini hallediyoruz da şu baş ağrısı beni çok korkutuyor normal mi bunun için yapmamız gereken bişey varmı calpol 6plus sadece hafifletiyor 4 gün boyunca hiç geçmedi hep az ağrıyor diyip durdu arada bir çok ağrı yapıyor genelde az diyor ne zaman korkmamız gerek evde ilaç olarak calpol 6plus, ibu-fort var başka ne yapa bilirim
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün gece öksürükten yatamadık burun açık cold mix kullanıyorum yastığı yüksek ara ara bal limon içiriyorum ama fayda yok ve çok yoruyor bizi ama bundan ziyade ilk defa bu kadar baş ağrısı çekmemiz onu geçiremiyoruz tamamen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.
Bugunden geriye giderek yazdiklarimi OKUYUN.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam grip olduğunu yazdım zaten biliyorum ve emin olun biz hasta olalım olmayalım ben sürekli sizin yazıları okuyorum zaten 2012 yılından beri sürekli takip ediyorum sizi ilk defa bu kadar çok baş ağrısı çektiğimiz için yazmak istedim ne kullanalım bu evdeki ilaçlar yeterli olmuyor diye başka baş ağrısı önerdiğiniz bir ilaç varsa onu alalım diye yazdım yoksa her zaman takip ederim okurum yazılarınızı sayenizde yiğenlerim ve kızım sizin tavsiyelerinizle hastalıkları geçiriyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Novalgin surup verin. Gunde en fazla 4x1 verilebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|