Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Baş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş ağrısı
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 19:32
Hocam kızım 7 yaşında cuma akşamı baş ağrısıyla grip başladı bugün 4.günümüz gripte ateş çok olmadı burun tıkanıklığı öksürükle devam ediyor iyi kötü diğerlerini hallediyoruz da şu baş ağrısı beni çok korkutuyor normal mi bunun için yapmamız gereken bişey varmı calpol 6plus sadece hafifletiyor 4 gün boyunca hiç geçmedi hep az ağrıyor diyip durdu arada bir çok ağrı yapıyor genelde az diyor ne zaman korkmamız gerek evde ilaç olarak calpol 6plus, ibu-fort var başka ne yapa bilirim 
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 19:35
Dün gece öksürükten yatamadık burun açık cold mix kullanıyorum yastığı yüksek ara ara bal limon içiriyorum ama fayda yok ve çok yoruyor bizi ama bundan ziyade ilk defa bu kadar baş ağrısı çekmemiz onu geçiremiyoruz tamamen 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 20:03
Grip geciriyor.
Bugunden geriye giderek yazdiklarimi OKUYUN. 
Yukarı Dön
denijj Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denijj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 20:13
Hocam grip olduğunu yazdım zaten biliyorum ve emin olun biz hasta olalım olmayalım ben sürekli sizin yazıları okuyorum zaten 2012 yılından beri sürekli takip ediyorum sizi ilk defa bu kadar çok baş ağrısı çektiğimiz için yazmak istedim ne kullanalım bu evdeki ilaçlar yeterli olmuyor diye başka baş ağrısı önerdiğiniz bir ilaç varsa onu alalım diye yazdım yoksa her zaman takip ederim okurum yazılarınızı sayenizde yiğenlerim ve kızım sizin tavsiyelerinizle hastalıkları geçiriyoruz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 20:21
Novalgin surup verin. Gunde en fazla 4x1 verilebilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.