|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Busra06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Hocam oğlumun kulağıyla ilgili de sorum olcaktı kulağındaki akıntı baya azaldı 3gün illadin kullandım ama akıntı bitmedi ara verip eger akıntı bitmezse tekrar illadine başlayayım mı
Birde hocam kulak zarı kapandıktan sonra enfeksiyon tekrar içerde akıp kalır mı tekrarlamaması için ne yaomam lazım yazılardan anladığım kadarîyla kulak zarı delikken kulağa bisey damlatıldîgında antibiyotik kullanmaları gerekiyo biz hiç bişey damlatmadık enfeksiyon antibiyotik kullanmasak dahi kurur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta kulak enfeksiyonu; "enfeksiyon" DEGILDIR!!!
Niye yazilarimi okumuyorsunuz?? Hicbir hastama, bunun icin antibiyotik baslamam.. Bir tek verdigim; Bactrim, onu da, "immunomodulator" (yani bagisikligi uyarici etki) nedeni ile veririm. Hadise mekaniktir. LUTFEN YAZILARIMI DAHA DIKKATLI OKUYUN..
|
|
![]() |
|
Okuyorum hocam antibiyotikten kastım bactrimdi ben kendimi yanlış anlatmışım
Hocam dün akıntı kesilmişti burnuna serum fizyolojik damlattım arkasından akıntı tekrar basladı onunla bi alakası var mıdır Bu durumda illadine tekrar başlayayım mı? Zar kapandıktan sonra içerde akıntı kalıp sîvı birikir mi ne yapmalıyım hocam eski maillere bakıyorum ama bulamadım burnu açık olduğundada serum damlatmama gerek var mı Birde hocam banyo yaptıramıyorum ne kadar süre sonra yaptırmam daha saĝlıklı olur kulak tıkacı ve pamuktan su geçme ihtimalinden bekliyorum şuan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk gunden beri banyo yapilabilirdi!
Siz kulaga, KASTEN su dokmedikce banyo ile bir zarar veremezsiniz. Iliadin 5 gun daha kullanin. Orta kulakta "sivi" devamli yapilir ve Oztaki borusundan akar! Oztaki borusu Iliadin etkisi ile acilinca, o sivi akar, "icerde birikme" diye bir sey olamaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Şub 2025 Saat 20:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|