Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mide bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mide bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 01:16
Novalgin yapmaz.
Gidalarla halledilecek bir durum degil.
Yukarı Dön
mrtalexad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 05:12
Anladım hocam bu arada ağrı yok yazdım ama var yeni fark ettim karnımda gerilim tarzı ağrı var sanki mekik çekmişim gibi bi ağrı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 19:28
Gastrit olabilir. 
Denemek icin (uc kurusluk ilac) Famodin40 tab. alin ve her sabah bir tane alin. 
3 gun sonra sonucu yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:19
Hocam ilaca başladım öğünlerin arası çok açılınca mide bylantısı ağrı artıyor o yüzden sık sık yiyorum bide bi sorum
olucak peynir altı suyu iyi gelir mi öğün aralsrında biraz içsem olur mu 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 19 Dakika önce Saat 19:56
   " peynir altı suyu iyi gelir mi'
Hayir, iyi gelmez. Ilaci aldiniz mi?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrtalexad Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Saat 24 Dakika önce Saat 21:51
Evet başladım hocam bugün 2.günümdü 5.gün sonunda yazıcam şuan biraz azalma var ama yemek yedikten 3 saat sonra hemen bişey yemezsem tekrar bulantı oluyor bide su çok içemiyorum oda bulantı yapıyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 43 Dakika önce Saat 02:32
Devam edin, sonucu yazin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.