Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Busra06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busra06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 02:18
Teşekkür ederim hocam 
Yukarı Dön
Busra06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busra06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 02:22
Hocam oğlumun kulağıyla ilgili de sorum olcaktı kulağındaki akıntı baya azaldı 3gün illadin kullandım ama akıntı bitmedi ara verip eger akıntı bitmezse tekrar illadine başlayayım mı
Birde hocam kulak zarı kapandıktan sonra enfeksiyon tekrar içerde akıp kalır mı tekrarlamaması için ne yaomam lazım yazılardan anladığım kadarîyla kulak zarı delikken kulağa bisey damlatıldîgında antibiyotik kullanmaları gerekiyo biz hiç bişey damlatmadık enfeksiyon antibiyotik kullanmasak dahi kurur mu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2025 Saat 02:56
Orta kulak enfeksiyonu; "enfeksiyon" DEGILDIR!!! 
Niye yazilarimi okumuyorsunuz?? 
Hicbir hastama, bunun icin antibiyotik baslamam..
Bir tek verdigim; Bactrim, onu da, "immunomodulator" (yani bagisikligi uyarici etki) nedeni ile veririm.
Hadise mekaniktir. 
LUTFEN YAZILARIMI DAHA DIKKATLI OKUYUN.. 
Yukarı Dön
Busra06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Busra06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2025 Saat 14:21
Okuyorum hocam antibiyotikten kastım bactrimdi ben kendimi yanlış anlatmışım 
Hocam dün akıntı kesilmişti burnuna serum fizyolojik damlattım arkasından akıntı tekrar basladı onunla bi alakası var mıdır 
Bu durumda illadine tekrar başlayayım mı?
Zar kapandıktan sonra içerde akıntı kalıp sîvı birikir mi ne yapmalıyım hocam eski maillere bakıyorum ama bulamadım burnu açık olduğundada serum damlatmama gerek var mı 
Birde hocam banyo yaptıramıyorum ne kadar süre sonra yaptırmam daha saĝlıklı olur kulak tıkacı ve pamuktan su geçme ihtimalinden bekliyorum şuan 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2025 Saat 20:11
Ilk gunden beri banyo yapilabilirdi! 
Siz kulaga, KASTEN su dokmedikce banyo ile bir zarar veremezsiniz.
Iliadin 5 gun daha kullanin. 
Orta kulakta "sivi" devamli yapilir ve Oztaki borusundan akar! 
Oztaki borusu Iliadin etkisi ile acilinca, o sivi akar, "icerde birikme" diye bir sey olamaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Şub 2025 Saat 20:12
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.