|
07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karar sizin. Mesuliyet de sizin, zira size gereken bilgiler verildi.
|
|
![]() |
|
Gamze Askeroglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze Askeroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Fatmatng ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gamze hanım benimde oğlum aynı yaşta ve benzer durumda söylediğiniz gibi çocuk bi çocukluk yaşayamıyor. Sağlık herşeyfen önemli tabi ama bilişsel ve sosyal alanda gelişiminin önemli olduğu bu yaşlarda okula gidememesi sosyalleşememesi benimde çok üzüyor. Evde hasta bakıcı gibi elimde tuzlu su ve ilaçlarla dolaşmak ilişkimizede çok zarar verdi ve Psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat ben bu kış şöyle bişey yaptım hastalık aşamasına gelmemek için burnu tıkanmaya başladığında 3 gün iliadin kullanıyorum 15 gün idare ediyor. Yani ayda 2 defa kullanmış oluyorum. Yazın zaten burnu tıkanmıyor. Ama nereye kadar gidecek bende emin değilim baksanıza 8 yaşında geniz eti aldırdık diyenlerde var. Kulaktaki sıvı olayına gelince onu bizede çok söylediler ama yazın denize girince duyma problemi düzeliyor bizim. Kışın ağrı olursada bu defa Kadir hocanın anlattığı şekilde 5 gün iliadin damla kullanıyoruz ağrı geçene kadar ağrı kesici veriyorum 3 gün falan. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|