Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2025 Saat 20:07
Karar sizin. Mesuliyet de sizin, zira size gereken bilgiler verildi. 
Yukarı Dön
Gamze Askeroglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Askeroglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2025 Saat 22:54
Teşekkürler 
Yukarı Dön
Fatmatng Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatmatng Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 23:12
Gamze hanım benimde oğlum aynı yaşta ve benzer durumda söylediğiniz gibi çocuk bi çocukluk yaşayamıyor. Sağlık herşeyfen önemli tabi ama bilişsel ve sosyal alanda gelişiminin önemli olduğu bu yaşlarda okula gidememesi sosyalleşememesi benimde çok üzüyor. Evde hasta bakıcı gibi elimde tuzlu su ve ilaçlarla dolaşmak ilişkimizede çok zarar verdi ve Psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat ben bu kış şöyle bişey yaptım hastalık aşamasına gelmemek için burnu tıkanmaya başladığında 3 gün iliadin kullanıyorum 15 gün idare ediyor. Yani ayda 2 defa kullanmış oluyorum. Yazın zaten burnu tıkanmıyor. Ama nereye kadar gidecek bende emin değilim baksanıza 8 yaşında geniz eti aldırdık diyenlerde var. Kulaktaki sıvı olayına gelince onu bizede çok söylediler ama yazın denize girince duyma problemi düzeliyor bizim. Kışın ağrı olursada bu defa Kadir hocanın anlattığı şekilde 5 gün iliadin damla kullanıyoruz ağrı geçene kadar ağrı kesici veriyorum 3 gün falan. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.