|
Bilgi icin qcil degil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 49 Dakika önce Saat 21:10 |
Merhaba hocam, kizim 5 yas 19 kilo 108 cm. Ana okuluna gidiyor. Sizi takip ediyorum. Tavsiyelerinizle büyüyor. Cok tesekkur ederim.
Bisey sormak istiyorum. 1 ay once grip oldu. Normal ates sumuk, 3 gun sürdü, diger arazlar 1 hafta sürdü. Sadece 1 kere cok bitkin dusunce calpol verdim. Baska da bisey yapmadim. Gecti 3 gun iyi oldu. Tekrar tamamen ayni surec tekrarladi. Bugun yine ayni surec gecti yani 10 gun hasta hal, 3 gundurdur iyi idi, bu gece ateslendi. Karnim agriyor dedi. Kulagim agiriyor dedi. Hemen iliadin basladim... Sorum şu, grip olmasi sayenizde artik sorun degil de 1 ayda 3. Oluyor. Farkli bi durum mu vardir, yoksa talihsiz bir sekilde farkli viruslerle mi karsilasiyor ust uste? Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118881 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daima farkli virus. Bir virusun sekil degistirip, yeniden hastalik yapabilir hale gelmesi icin seneler gecmesi
gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|