Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlaç
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İlaç

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 32 Dakika önce Saat 19:19

1- " Kanda alerji çıktı."
NE demek, kanda allerji cikti??? O sonucu bana lutfen bir yazin.

2- Dilinizde "gecmeyen" nedir, gorunurde bir sey varsa, resim gonderin. 
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 135
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 16 Dakika önce Saat 20:35
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 14 Dakika önce Saat 20:37
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 13 Dakika önce Saat 20:38
Dr dedik total ige yazan yer alerji gostergesiymis.

Dilim de kocaman ve sis. 

Düzenleyen Alaraoy - 14 Saat 11 Dakika önce Saat 20:40
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 23 Dakika önce Saat 01:28
O "doktora" soyleyin; IgE yuksekligi ve sikayetleririnizin sebebi; Pemphigus olabilir. 
Ilgilenmezse, baska doktora gidin. 
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 47 Dakika önce Saat 09:04
Hangi bölüme gideyim o zaman kadir bey. Bu bahsettiğimiz doktor geçmezse bana gelme dedi direkt. O yüzden ilgileneceğini sanmıyorum. KBB de gidebileceğim en yüksek yere gittim daha ötesi yok. Samsun fakülte de prof a gittim. Ama anlamadı bir şey. Alerji bölümüne mi gideyim.
Bir diğer sorum da verdikleri iğneyi yaptırayım mi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.