İnsan Metapnömovirüsü (HMPV) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Glsrnglmzz
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:39 |
Hocam şuan her yerde bir salgın var hastaneler full grip vb semptomlarla ve herkes cok agır atlatıyor her konustugumuz cok kotuyuz boyle bişey yok falan diyorlar grip için bu yeni virüsü mü geciriyoruz biz hocam nedir bu virüs herkes paylasıyor internette bir sürü takipcisi olan doktorlar da paylaşıyor suan HMPV yeni corona diyorlar oyle mi hocam
Düzenleyen Glsrnglmzz - 23 Saat 15 Dakika önce Saat 22:27 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118833 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Her kis olan hastaliklar.
Hastalik yapan virus; HMPV olsa ne olacak, Corona olsa ne olacak? Tedavileri YOK. Yapilacaklar da ayni. Daha dune kadar ASLA Grip teshis etmeyen sozum ona doktorlar ve Prof.lar, gunumuzde aniden basimiza "Virus uzmani" kesildiler. Meslek hayatim boyunca, hicbir hastami Grip diye Hastanelere yatirmadim, ilac da vermedim. Yapilanlarin tamami sarlatanliktir. En moda olan sarlatanlik da; "Atom Serum"!!! Esas insanlari hasta eden, surunduren, bu gibi "sahte iyilik hali" yaratan uygulamalardir. Dayarsin KORTIZONU, sip diye hasta ayaga kalkar! VE bunu marifet diye satarlar. Eve gidip de, kortizon etkisi gecince hasta gene eski haline gelir. SAKIN; ne cins Grip olursa olsun, Serum baglatmayin, SAKIN ilac/antibiyotik kullanmayin, SAKIN ates dusurmeyin. Yatin, kendinizi SICAK tutun. Bol sivi(sicak) alin. Ates'den KORKMAYIN! Ates vucudun savunma mekanizmasidir. Ister bakteri, ister virus olsun, ates yukselince yasamlari zorlasir! |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|