Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Infulenza
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumInfulenza

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ascicocuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ascicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Infulenza
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 16:02
Hocam benim oğlum 6,5yasinda 30kg.
6gundur ateş, şiddetli oksuruk, eklem ağrısı, şiddetli burun akintisi var. Ates 40derece ilaclada düştüğü enfazla 38.5
Ilk doktora gittik betadan şüphelendi. Beta negatif çıkınca ınfulenza salgini var dedi büyük ihtimalle odur dedi. Bu sure icinde ben cold  mix. Balli limon grip için dediginiz herseyi yaptim. Bugün sag kulagida agirmaya baslayinca tekrar gittim. Kulak iltihaplanmis agumentin es verdi doktor. İnflenza icinde enfluvir verdi. Enfluvirin prespekttusunde cocuklarda veriliyor yaziyor.
Ayni sekilde 2.5yasindaki kiz lardesi kilo11 oda ateşli öksürük. Onada  sadece enfluvir verdi.
bu durumda ben napiyim cocuk perişan ateş maffeti. Okuldaki çoğu arkadaşı da ayni belirtilerle hasta. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.