|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ascicocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ascicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 16:02 |
Hocam benim oğlum 6,5yasinda 30kg.
6gundur ateş, şiddetli oksuruk, eklem ağrısı, şiddetli burun akintisi var. Ates 40derece ilaclada düştüğü enfazla 38.5 Ilk doktora gittik betadan şüphelendi. Beta negatif çıkınca ınfulenza salgini var dedi büyük ihtimalle odur dedi. Bu sure icinde ben cold mix. Balli limon grip için dediginiz herseyi yaptim. Bugün sag kulagida agirmaya baslayinca tekrar gittim. Kulak iltihaplanmis agumentin es verdi doktor. İnflenza icinde enfluvir verdi. Enfluvirin prespekttusunde cocuklarda veriliyor yaziyor. Ayni sekilde 2.5yasindaki kiz lardesi kilo11 oda ateşli öksürük. Onada sadece enfluvir verdi. bu durumda ben napiyim cocuk perişan ateş maffeti. Okuldaki çoğu arkadaşı da ayni belirtilerle hasta.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|