Ağızda koku kulakta sıvı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Kubrakrm
Üye Kayıt Tarihi: 01 Şub 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 19:37 |
|
Düzenleyen Kubrakrm - 01 Şub 2025 Saat 19:48 |
||
Kubrakrm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Kubrakrm Gönderen : 01 Şub 2025 Saat 18:16 Öksürük de var bu arada. Dün calpol verdim çok halsiz diye. Ne zaman calpol versem ateş düşüp öksürük şiddetleniyor. Etkisi geçince yani ateş tekrar çıkınca da öksürük kesiliyor böyle gözlemledim hocam. Lütfen bir akıl verin şaşırdım ne yapacağımı güvendigim bir doktor yok burda hepsi antibiyotik yazıp gönderiyor Düzenleyen Kubrakrm - 01 Şub 2025 Saat 19:45 |
||
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Saglam dolandirilmissiniz!!
1- Yeni dogan bebeklerde ASLA "Sut allerjisi" olamaz.. ZIRA, allerji olabilmesi icin uzun sureler o madde ile temas sarttir! Olan nedir? Sut proteinini hazmedemiyor olabilir. Genellikle de Turkiye'nin sarlatan doktorlari, bebeklerde asiri beslenmeye bagli, "yesil kaka" yi kasten "sut allerjisi" diye yorumlarlar. Neyse siz zamaninda kazigi yemissiniz. 2- Dili pembe oldugunda, baska NE olursa olsun, Turk doktor akli ile antibiyotik kullanmayin. Ac kaldiginda veya barsak bozukluklarinda da dilin orta kisminda pas tabakasi olabilir. 3- Cocukta agri olmadigi halde; "kulaginda sivi var" diyen assagilik sahtekarlara inanmayin. Olsa cocuk agridan yeri-gogu yikardi! Bu assagilik doktorlar, kasten bu yalani soyleyip tonla (hicbir ise yaramayacak) ilaclari verip bu durumun ilaclarla gecmeyecegine ve ameliyatin sart olduguna sizi inandirirlar! Sakin bu soytarilara kanmayin. 4- Ahlaksiz, insafsiz doktor, bir de 3.5 yasinda cocugu ameliyat edecek HA!!! 5- Ates; vucudun savunma mekanizmasidir, yuksek ateslerde bakteri ve viruslarin yasamlari zorlasir. O yuzden siz HER ates dusurdugunuzde, viruslerin replikasyonlari (hucre ici cogalmalari)hizlaniyor ve akcigerleri istila etmeye calisiyorlar. O yuzden de savunma maksadi ile oksuruk artiyor! Turk doktorlari bu mekanizmalari size bu sekilde anlatmazlar!! Oksuruk sanki hastalik mis gibi, oksurugu kesecek ilaclar verirler. SAKIN oksurugu var diye; Astim ve Allerji ilaclarini kullanmayin... Gunumuz modasi ise, artik her oksuren cocuga; Zaturre teshisi koymak. KPA(Zaturre) asilari olmus bir cocukta, nasil Zaturre oluyorsa!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2025 Saat 20:44 |
||
Kubrakrm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Peki ne yapmamızı önerirsiniz takip edip sadece illiadin mi verelim. Hastalıktan önce de zaten geceleri ağzı açık uyuma horlama şikayetimiz vardı. Bu şikayetler için ne yapmalıyız? Uyku kalitesini çok bozuyor sürekli uyanıyor geceleri . Doğumundan iki yaşına kadar boyu üst persentil değerindeydi yaşıtlarından öndeydi ama şuan yaşıtlarından kısa çocuk doktoru da gelişimi yavaşlamış dedi. Geçen sene kreşe başladı sürekli hastaydı bu sene ise ilk defa ateşli hastalık geçiriyor.
Alerji konusu da şöyleydi hocam üç aylıkken başlamıştı yüzde egzama ve ani kızarıklıklar şeklinde. Şuan onlar yok hasta olmasa bile her zaman öksürük var geceleri, iki senedir öksürüğün sıfıra indiğini hatırlamıyorum. (Az önceki mesaj tekrarı için özür dilerim forumda yeniyim yanlış doktora yazdıgımı sanıp tekrar yazmıştım)
Düzenleyen Kubrakrm - 01 Şub 2025 Saat 21:17 |
||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Bebeklerde olan; yuzdeki kizarikliklara. "Atopik dermatid" denir, Allerji baska sey! Cok okumaniz gerekiyor.
|
||
Kubrakrm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Büyüme geriliği için ne düşünüyorsunuz neyi yanlış yapmış olabiliriz beslenmesine çok dikkat ediyorum kreşte belki yetersiz kalıyor olabilir. Her akşam en geç 9:30 da uyuturum
|
||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|
Gunde EN AZ 600ml sut/sutlu gida alsin, ustune ne yerse yesin.
SAKIN Turk doktor akli ile; Oncelikle corbalar ve yemeklerle beslemeyin, bunlar ( yer kalirsa) ikinci sirada olacaklar. LUTFEN SORACAGINIZ KONULARI ONCE BIR OKUYUN!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Saat 2 Dakika önce Saat 02:46 |
||
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|