Bulanti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hulya125
Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:58 |
Merhaba hocam 3 yas 9 aylik kizim var. 15 gundur bulanti sikayeti var. 1 hafta motis kullandik. Hala gecmedi. Kabizlik var. Kusmuyor ama surekli bulantisi var. Idrar bakildi birsey yok. Hemogram ve diger biyokimya tahliller bakildi onlar da normal. Bi care bulamayinca cocuk dr. Una goturdum. Zofren, dulcosoft, prebiyotik verdi. Zofeen 4mg ikiye kirip ver dedi 5 gun sabah aksam. Bugün basladim zofren de veriyorum hala gecmedi.nolur biseyler soyleyin cok caresiz hissediyorum
|
|
hulya125
Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam beni atladiniz ama..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SIRA ILE CEVAP YAZIYORUM... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1- Libalax lavman yapin ve barsaklari bosaltin. 2- Sikayetleri gecmezse; barsak solucanlari yapabilir. O zaman: Andazol surup, sadece bir defa 1 olcek icirin ve 3 hafta sonra tekrar 1 olcek verin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|