İnfluenza A pozitif |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Glsrnglmzz
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Puanlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 9 Saat 12 Dakika önce Saat 22:49 |
Hocam sizin tecrübelerinize benzeyen sizin yaşlarda cerrahpaşa mezunu bir cocuk doktoru bulduk asla antibiyotik yazmaz aynı siz gibi konusur bize wbc viralde düşer bakteriyelde artar mono yükselir der hayatta ilaç yazmaz antibiyotik hiç yazmaz ateş düsürücü vermez isteyince bizi azarlar
9 aylık bebegim ilk defa boyle oluyor şimdiye kadar sizin sayenizde hic hasta olmadık hafif atlattık ama şimdi gözünü acamayınca götürdük 2 gündür 39,5 atesten kafa düşüyor etrafa ilgi yok sürekli ağlama uyuyamıyor beslenme zor yapıyor yudum yudum su iciyor influenza a pozitif test sonuclarını yolluyorum size kan sonucları da mevcut ilk defa ilaç yazdı hocam yolluyorum kan parmaktan alındı
Wbc 8,8 Mono 15,4 Crp 7,4 Doktor enfluvir suspansiyon yazmıs sadece Düzenleyen Glsrnglmzz - 7 Saat 11 Dakika önce Saat 00:50 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118747 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Viral enfeksiyon. Farkli gibi gorulenler, "Eriskin Referans Araliklari" kullanildigi icin.
Enfluvir kullanin. MON% degeri yuksek!! Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir. Influenza testi yanlis olabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 56 Dakika önce Saat 07:05 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|