Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukların Cinsel Gelişimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşımın 13 aylık oğlu pipisi ile oynuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumarkadaşımın 13 aylık oğlu pipisi ile oynuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Konu: arkadaşımın 13 aylık oğlu pipisi ile oynuyor
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 12:20
merhaba doktor hanim
arkada$imin oglu  1 aydır pipisini keşfetdi( 13 aylik oglu )... iki hafta öncesine kadar bezini açınca rastgele eli oraya gidince yakalıyodu tutuyodu ama şimdi öğrendi bezini açıcagıni anladığı an elini oraya götürüyo açar açmazda pipisine yapışıyo başlıyo gülmeye buyuk bi keyifle Tongue

bunun için arkadasim napabilir ellerini baglamak bile aklina geliyor Confused bazen , nasil etkiler el baglamaDead
eline telefon verince dikkattini çeksin diye bi eliyle teli diger eliyle pipisini tutuormu$Sleepy

bu durum ne zaman ve nasil geçer, alışıkanlik yaparmi uzun sureli, birde altını temizlemeden hemen elliyo en buyuk problemimiz bu.. Lamp

yardiminiz için $imddien te$ekkurler

Düzenleyen MaRaL - 14 Mar 2009 Saat 12:32
Yukarı Dön
asiyegundogdu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 13:43
3 yasındakı oğlum da bunu kesfetmıs durumda. ilk önce bezini acınca rahatlıyor da ellıyor gibi gelıyordu. ama sımdı bez sorunumuz da kalmadı. bazen pantolonun uzerınden bazen de huhusi pantolunun ıcıne sokup da ellıyor pipisini. ilk önceleri yapma oğlum ellenmez öyle ayıp olur fılan dedım. ama sureklı yanında olamıyorum kı. ben olmadıgım zamanlarda yapıyor ben ıcerı gırınce de hemen ellıyor. şimdilerde cok uzerıne dusmemeye calsııyorum. ınternetten baktıgım kadarıyla kendı vucudu kesfedıyor ve normal oldugu soylenıyor. kendılıgınden gecmeısnı beklıyorum. acaba yanlış mı yapıyorum?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 18:26
çocuklar kendi vucudunu keşfederken pipilerinin haz verdiğini de buluyorlar ancak bu haz cinsel bir haz değil. yaptıkları hareketi masturbasyon olarak adlandırıyoruz ve doğal va sağlıklı buluyoruz. ancak bunun cinsellikle bir ilgisi yok. o nedenle de endişelenmeniz gereksiz. bütün gün yapıyorsa, onu yaparken dalıp gidiyor farklı bir ruh haline giriyorsa, hiç bir şekilde dikkatini başka yere çekemiyorsanız danışmanızda yarar var. diğer durumlarda bu durumu doğal karşılayın ve uyarmayın
özlem
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 20:06
te$ekkurler ozlem hanim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.