Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Siprogut
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Siprogut

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Siprogut
    Gönderim Zamanı: 10 Saat 21 Dakika önce Saat 19:17
Sayın hocam affiniza siginarak birsey danışmak istiyorum.Nazosfer burun spreyi kullanarak aynı zaman da kulak için yine burundan  iliadin damla kullanmamin bir sakıncası olur mu..5 buçuk yas erkek. Ates en fazla 37.4.u gördü.hafif bogaz agrisi burun tikanikligi oksuruk halsizlik şikayetler.cigerlerde sorun olup olmadığından emin olmak için sadece muayene amacli doktora gittik.kulak sikayetimiz yoktu.Ama muayenede kulak zarinda sorun yok dis kulak kisminda biraz kizariklik var diger kulakta da hafif akıntı 
Görülüyor dedi
Normalde disardan bir akinti yok.Siprogut damla verdi.kullanmak istemedim burun spreyi ile birlikte yine kulak için burundan iliadin damla kullanmam da sorun olur mu onu sormam istedim hocam.Son zamanların yeni gündemi de sanıyorum ki kulakta bisey çıkarmak.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118727
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 49 Dakika önce Saat 20:49
1- Nazoster'in KORTIZON oldugunu bilirsunuz herhalde!! Sagladigi "Sahte iyilik hali" ile sizi kandirir ama
 bu sayede, doktorlardan cikamazsiniz. 
2- SAKIN durup dururken, kulaga damla damlatip, basiniza isler almayin, bunlar resmen TUZAK! 
3- Iliadin damla, sadece "Kulak agrisi" oldugunda kullanin ve SAKIN agrili kulaga bir damla yapmayin.
4- "Kulak olayi", Turkiye'nin PUST DOKTORLARININ sirf Grip teshis etmemek icin uyguladiklari bir assagilik
sarlatanliktir.
Nasil olsa siz kulagin icini goremiyorsunuz ya!! Uydur gitsin.
5- Ates diye; 38 ustune denir.
6- Kabahatin buyugu asil sizde! Ne diye bu soytarilara gidersiniz ki! Cocugunuza (KPA)Zaturre asilari
 yapilmadi mi??
NIYE AKCIGERDE BIR PROBLEM OLSUN!! 
7- Hazir gelmissiniz, verdigi ilaclarla durup dururken hastalik yaratacak ve sizi devamli abone edecek.
Yazilarimi okuyun.
Iliadin sadece kulak agrisi olursa kullanim. 

Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 26 Dakika önce Saat 22:12
Ahh hocaaamm iyi ki uyardiniz normalde kullanmadan icerik bakarım yorgunluk ve telastan dalgınlığıma gelmiş 1 kere kullandim Nazosfer hemen atıyorum çöpe hiç kortizonlu bir sprey vereceği aklıma gelmemişti.2 burunda tikali buhar somarin deniz suyu ne yaptiysam acilmadi kendi de tahammul edemiyordu artik. Yarin Iliadin sprey kullansam uygun olur mu Hocam bundan 1 ay kadar önce de aşırı yoğun bir öksürük ve kanlı balgamli kusma burun kanaması olmuştu ozaman tekrarlarsa kan sayımı yaptırıp yazın demistiniz.sonuclarda sorun yoktu tekrarlama da olmadı ondan sonra bir daha.o tahlil için gittiğimiz doçent doktorda grip durumu tamamen bunlar birsey yok sadece kulakta sivi birikmesi var diyip suprax yazmıştı onu da kullanmadim.Asilarimiz tam ama verem açısından şüpheliyim yazınızda görmesem bundan haberim olmayacaktı hiç iz yok tekrarlatmamiz gerekecek sanırım.saglik ocağında sormuştum cok onceden tutması için illa iz bırakması gerekmiyor denilmisti🤦🏻‍♀️
Şimdi arasi çok geçmeden öksürük tekrarlayinca şüpheye dustum muayene maksadıyla gitmiştim
Şuan ates 38 oldu bez ıslatıp koyuyorum. Ates dusurucu vermemek için elimden geleni yapıyorum. sonsuz teşekkürler hocam minnettarız iyi ki varsınız 

Düzenleyen Yeltun - 7 Saat 6 Dakika önce Saat 22:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.