Göz bebek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Duyguöğretmen
Üye Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Saat 44 Dakika önce Saat 15:48 |
Hocam iyi günler birkaç gün önce yazmıştım yine 5 aylık kız bebek yanaklarda egzama . Locoderm sürüyoruz sizede danıştık devam ediyoruz . İki gündür gözlerinde de kızarıklk oldu
Doktora götürdük ve geçmesini beklerdim artmış demek ki alerji dedi ve bizi alerji bölümüne yönlendirdi . Açıkçası ben zaten safra taşı yüzünden yumurta tüketmiyorum . Alerje olarak sadece peynir ve yoğurt var hayatımda . Kız bebek ve 2 aydır 100 gram almış . Doğumda 3.500 şimdi 7.200 .alerji olabilir mi ? Göz için ne yapabiliriz . Kilo üst persentilden 2 ayda indi baya ve kilo almıyor 😔 anne sütü yaramıyor gibi bir durum olabilir mi . İlk üç ay yarayan süt iki aydır neden yaramamış ki gak meme Guk meme sürekli emziriyorum hocam
Düzenleyen Duyguöğretmen - 13 Saat 35 Dakika önce Saat 15:57 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118727 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- 200gram FAZLASI var! Aynen devam edin.
2- SAKIN Turk doktorlarinin "Allerji" zirvalarina kanmayin. Onlar bielmedikleri her bir halta; "allerji" derler. 3- "anne sutu yaramiyor" diye bir durum ASLA, bir durum ve zamanda OLMAZ! BU tamamen Turk cocuk doktorlarinin, sirf mama sattirabilmek icin uydurduklari bir yalandir. 4- Locoderm'i kesin. Sadece banyo yaptirin ve 2 gun sonra tekrar resim gonderin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|