Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Kardeş İlişkileri & İkiz çocuklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İKİZ KIZLARIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumİKİZ KIZLARIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
papatya2 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: İKİZ KIZLARIM
    Gönderim Zamanı: 23 Oca 2009 Saat 22:39
merhabalar 3,5 yaşında ıkız kızlarım var 29 aylık krese başladılar. derın cok cekıngen tanımadıgı ınsanlara karsı cok tepkılı haata tanıdıklarına karsıda mesafelı yaşıtı cocuklardan uzak duruyor.parkta dıger cocukların yanına gıtmek oynamak ıstemıyor ısmını soranlara cevap vermıyor kaçıyor okuldada cok aftıf degıl hep kendınden daha baskın karakterde olan çocukların yanında olmak istıyormuş.ama evde cok yaramaz kardesıne cok saldırgan davranıyor.kıskanc bır cocuk ben hıc kıyaslama yapmıyorum elımden geldıgınce esıt davranıyorum barız guvensızlıgı var kendıne yaptıgı resımlere cırkın dıyor.okulda ogretmenın yanında olmak istıyormuş sureklı hanı su kaydıragın hep sonunda duran sırasını başkasına kaptıran  hakkını savunamayan cocuklardan. nasıl davranmalıyım ne yapmalım bılmıyorum sosyal olmaya zorlamıyorum motıve edıyorum. okul psıkologumuz dıger cocuklardan gore gore oda ögrenecektır dıyor ama gözle gorulur bır degışım yok ozguvenını nasıl yukseltıp sosyallestırebılırız bıze yol gosterırsenız sevınırım.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2009 Saat 18:06
özgüven geliştirebilmesi için ona gerçekten güvenmeniz gerekli. övgüyü eleşetiriden daha fazla kullanmaya gayret edin ama yaptığı her şeyi de övmeyin o zaman gerçek olmadığı hissine kapılır. ikiz bile olsalar her çocuğun uyumu, kişilik özellikleri farklı . onu biraz kendi haline bırakın. kendi baş etme yollarını bulacaktır hele de siz ona güvendikçe bu daha kolay olacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.