T4 düşüklüğü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BİLGİN
Üye Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 17 Saat 7 Dakika önce Saat 11:04 |
merhaba hocam 41 yaşındayım 20 li yaşlarımdan beri prolaktin değerim yükseliyor (en fazla 150 oluyor ) ilaçla düşüyor bi müddet sonra yeniden çıkıyor Hipofiz mr falan da çekiliyor temiz bünyenin yaptığı söyleniyor
ayrıca haşimato var önceden ilaç kullandım fakat şu an kullanmıyorum; antikorlar yüksek ama doğumdan sonra (10 yıldır) tsh ve t4 normal olduğu için ilaçsız takip ediliyordu sorum şu hocam; prolaktin rutin kontrol için kan verdiğimde prolaktin yine yüksek (60) çıktı fakat bunun yanında bu sefer T4 düşük çıktı alt sınır 0.92 iken benim 0.79 kadın doğumcum proklaktine bağlı olabilir onu düşürünce tekrar bakarız dedi genel cerrah ilaç başlayalım dedi sizin görüşünüz çok değerlerli ne düşünürsünüz bu durumda teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118727 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Adet goruyormusunuz?
Hep AYNI yerde mi tahlil yaptiriyorsunuz? Sikayetleriniz nelerdir.
|
|
BİLGİN
Üye Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam 100 lere çıktığında adetim düzensiz oluyor ama 50 ler beni etkilemiyor
Troidle alakalı kabızlık ya da kilo gibi problemim olmuyor Evet aynı hastanede yaptırıyorum ama aralıklı zamanlarda usg baktırdım nodül yok Ama t4 düşük geldiği için ilaç içmeli miyim konusunda tereddüt ediyorum Prolaktin ilacı içince düşüyor, sonra tekrar mı t4 baktırmalıyım sizce
Düzenleyen BİLGİN - 8 Saat 10 Dakika önce Saat 20:01 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118727 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bundan otesi; Endokrin doktorunun isi, onlarin takibinde olun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|