Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gömülü pipi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gömülü pipi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esraerkilet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esraerkilet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gömülü pipi
    Gönderim Zamanı: 10 Saat 34 Dakika önce Saat 14:35
Hıcam merhaba,
Oğlum 15 günlükken sünnet oldu. Bize sadece Bi ilaç yazıldı bunu bol bol sürün dendi. Daha sonra her ay rutin çocuk doktoru muayene si oldu. Fakat pipisine bakmadılar. Başka Bi sebeple gittiğimiz doktor pipisine de baktı ve gömülü kalmış masaj yapılmalıydı dendi. Ama acele etmenize gerek yok dendi. Şu an 21 aylık. Ben biraz araştırma yaptığımda bu işin fazla kesilen sünnet derisi sebebiyle olduğunu anladım ama ne doğru bilmiyorum tabi ki.. Ve bu şekilde sünnet edilen çocuklar doku nakli ameliyatı oluyorlarmış. Çok çaresiz kaldım çünkü maalesef ölen çocukların bile olduğunu yazmışlar.. Kime gidicem napıcam bilmiyorum.. Kimseye güvenmiyorum. Burdan resim paylaşmam uygun olmadığı için eklemedim. Nolur bana Bi akıl verin.. 

Düzenleyen Esraerkilet - 10 Saat 14 Dakika önce Saat 14:55
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118727
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 6 Dakika önce Saat 20:03
SAKIN intenette yazan zirvaliklara kanmayin!! 
1- "masaj yapmak" diye bir assagilik zirvalik yoktur! Bunu soyleyen SERSERI her kim ise, tam bir sahtekar.
    Bu SALAK nerede okumus, "masaj" ile penisin buyudugunu?? Olsa olsa, "Ereksiyon" durumu olur, o da
    sonrasinda eski haline doner!!
2- Kilosu 12 kilodan fazla sie, sismanliga bagli "gomukluk" vardir, bir sey gerekmez.
3- Ayrica da; "kucuk penisi buyutmek" diye bir sey yok. Rahat olun, kurcalamayin. 
4- Cok merak diyorsaniz, resim gonderin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 5 Dakika önce Saat 20:04
Yukarı Dön
Esraerkilet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esraerkilet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 24 Dakika önce Saat 21:45
Hocam ben heyecanla derinin pipiye yapıştığını, aslında en önemli kısmı yazmadığımı fark ettim. Resimleri ekliyorum.

Düzenleyen Esraerkilet - 3 Saat 21 Dakika önce Saat 21:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.