Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 diş birden
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 diş birden

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
prn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: 4 diş birden
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 13:50

Dr. Bey kızım 1 Nisan da yaşını doldurdu. Dün akşam 22.00 gibi yatırırken durmadan neredeyse döşekten yükselecek kadar sıçradığını gördüm 5-6 kez. Sonra dalınca bıraktım 20 dakika sonra çığlık çığlığa uyandı.Ne yaptıysak durdurmak mümkün olmadı.Bir yeri ağrıdığı kesindi ama anlayamadık tabi.Artık ağlamaktan sesi kısılmaya başladı,sabahı bekleyemedik,çocuk hastanesine acile gittik.Doktor toplam 10 saniyelik muayene sonucunda(haklı olarak belki de,çünkü çok ama çok kalabalıktı) boğaz enfeksiyonu olduğunu ve kulakları da etkilediğini söyledi. ..vil şurup  (????), aug..tin süspansiyon,burun damlası bir de para.ox vermiş(çocuk ağlarken takip edemedim).Ama eve gelince o kadar uzun süre ağlamaya devam etti ki boğazı sanki tıkalıymış gibi  boğuk boğuk çıkıyordu sesi biraz da öksürüğü vardı.yarım ölçekten daha az aug..tin verdim kurtarıcıymış gibi Unhappy  bir süre sonra acıktığı için sütünü içti ve kucağımda uykuya daldı.Sabah doktora götürdüm ama ne boğazında ne de kulağında bir sorun var dedi. Yalnız ben de o an görebildim üstten tam 4 diş birden geliyormuş. Sizin dişler rahatsızlık vermez dediğinizi biliyorum. Fakat dün gece o kadar çok ağlayarak kıvrandı ki anlayamadım durumu, boğazında da bir şey yoksa nedir bu ağlamalar ve ses kısıklığı. Üstelik doktor 1 kez bile olsa antibiyotiği kullandıysanız devam etmeniz gerekir,yoksa bu ilaca karşı vücut bağışıklık kazanır,5 günü tamamlayın dedi.Ortada bişey yoksa antibiyotiği kullanmak zorunda mıyız gerçekten? Eğer öyleyse kendime kızmaya ve suçlamaya devam edeceğim Angry

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 15:27
Vücut bağışıklık kazanmaz, bakteri kazanır... Sizin durumda vücutta bakteri olmadığına göre, olmayan bakterinin direnç kazanmasıda çok saçma bir iddiadır.. Dişlerin çıkması ağrı sebebi değildir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.