|
Ateş Küpe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2025 Saat 03:59 |
Hocam bebegim 9 aylık küpe yutmuş yazmıştım küpe cıktı kakadan hocam şükür burun akıntısı baslamıstı hastanelerde geze geze gecesi uykudan uyandı bir aglama krizleri saatlerce hocam gözleri kıpkırmızı cayır cayır yanıyordu kafa agrısından doktora gittik kan degerleri sonuclarını atıyorum hocam abimiz 4 Yaş oda Ateşli hafif öksürük var ikisindede gıcık gibi öksürük yatınca dili paslı koku hafif abimiz eklemlerim agrıyor diyor yürürken kan aldirmadi
Dilini ekledim sizden anladıgım kadarıyla wbc yuksek bakteriyel mi evde agumentin 400 var abimizde kreşe gidiyor bebek kafası kalkmıyor sürekli uyku haline gitmek istiyor uyanıyor hocam
bebeğin sonucları Wbc 16 Mono 1,6 Mono % 9,9 Crp 0,6 Hbg 12,2 fotograflar yuklu asagıda hocam Doktor Calpol Dolven Zinco yazmıs Probiyotik damla yazmıs hocam Ekleme : ateş ateş düşürücüyle düşüp yeniden 4 saat icinde yükseliyor hocam bebeğe siz cevap yazana kadar bir kere yarım ölçek aqumentin verdim hic bir işe yaramadi Düzenleyen Glsrnglmzz - 29 Oca 2025 Saat 18:14 |
|
![]() |
|
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok huzursuz hocam kucakta sabahladık asla durmuyor aglama
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle cahil doktorlara giderseniz, tabiiki de surunursunuz!
1- Bu salagin, daha 9 aylik cocuk WBC degerinden heberi yok. Bu ayda WBC ust siniri:17'dir! yani Viral bir hastalik geciriyor, sakin Antibiyotik baslamayin. 2- Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, ates bile dusurmeyin. Hic mi YAZILARIMI OKUMADINIZ?? Ates ve Yeni Dogan Kan Degerleri yazilarimi oncelikle okuyun. Gunumuz cocuk doktorlari korkunc bir cehalet cukurundadirlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|