Kolay ve rahat bir doğum için telkinler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Konu: Kolay ve rahat bir doğum için telkinler Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 13:26 |
Aşağıdaki doğum telkinleri, Amerika’dayken aldığım HypnoBirthing dersleri sırasında verilen telkinlerden çeviri. İlk oğlumun doğumuna hazırlanırken bize verilen CD’den düzenli olarak dinlemiş ve korkularımı aşmamda çok faydasını görmüştüm. HypnoBirthing ya da diğer doğal doğum yöntemleri bir bütün olarak ele alınmalı. Tek başına aşağıdaki telkinleri okumaktansa bu ya da benzeri doğal doğum yaklaşımlarını incelemek, iyice öğrenmek ve mümkünse konuda verilen doğal doğum derslerine katılmak daha da faydalı olacaktır. Ancak aşağıdaki telkinlerin de doğumu yaklaşan anne adaylarının rahatlamasına katkıda bulunacağını düşünüyorum. Kolay, Rahat bir Doğum için Telkinler Bebeğimin doğumuna hazırlanırken bütün korkularımı bir kenara bırakıyorum. Kaynak: HypnoBirthing, the Mongan Method ALINTI... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|