irme Yazdı:
Birşey itiraf edeyim ki ,çalışan bir anne olduğum için,program tv.deki yayınına ne zaman başladı bilmiyorum ama ben 2006 ekim ayı/2007 nisan ayı arası doğum iznindeyken tv.dede hiç denk gelmedim..bu siteye üye olduktan sonra böyle bir tv.yayınından haberim oldu ama bu seferde çalıştığım için izleyemedim,sonra anasayfaya görüntülü röportajların eklendiğini duydum,defalarca denedim,yaa kullanıcı adımdan sorun çıktı,ya benim pc linkleri açmadı derken ben Hülya hanımın programını hiç izleyemedim Amaa bugüne kadar bugün o kadar yoğunluğuma rağmen durr bi deneyim dedim ve oldu çok yoğunum bu hafta ama zor bela sabahtan beri 2 bölüm izleyebildim,bayıldım bayıldım..Losttaki etkiyi yaptı bendebütün programları biranda izlemek istedimNasıl güzel bir program akıcı,bilgi yüklü,sıcacık...şimdi A.O.A tv.yayını kaldırıldığı için çok daha fazla üzüldüm nasıl böyle faydalı bir projeden mahrum bırakabilirleki biz anneleri,şaştım kaldım doğrusuHülya hanıma birkez daha sevgiler |
Ne kadar motive edici şeyler yazmışsınız. Sağolun, varolun...
AOA ile yola çıkarken hem bilgi verici, hem tepeden bakmayan, hem de sıkmayan bir program hayal etmiştik. Türkiye'de yılda 1,5 milyon yeni bebek doğuyor ve çocuk nüfusu çok ciddi bir sayı. Bununla birlikte doğal olarak anne ve baba sayısı da çok büyük rakamlara ulaşıyor. Ve maalesef bu büyük kitlenin bilgi edinebileceği, özellikle sağlıklı bilgi edinebileceği bir mecra yok. Bakmayın şu andaki bazı anne bebek programlarına, ne kadar yanlış yönlendirici bilgiler veriliyor inanamazsınız... Bazıları tamamen sponsorların kölesi olmuş ve ne isterlerse yapar duruma gelmişler. Bir anne bebek programına haftada üç kere estetik uzmanı konuk oluyorsa bu işte bir yamukluk var demektir. Ve maalesef şu anda bu tarz örnekler oldukça yüksek... Bizde bu hiç bir zaman olmadı ve olmayacak... Para kazanmak ve kanala da kazandırmak işin realitelerinden biri ama önceliklerde birinci sıra daima anne ve bebeklerin diye düşündük ve hala da aynı düşünüyoruz.
E, haliyle bu bakış açısı dini imanı para olmuş kişiler tarafından doğru açı olarak değerlendirilmiyor. Bizim için problem değil, ama bu proje TV'den yayınlandığında ihtiyacı olan bir çok kişiye çok fayda sağlıyordu. Onlar adına problem...
Ama inancım, bu işin bambaşka boyutlara ulaşacağı ve çok daha büyük ses getirecek yeni açılımların da hepbirlikte önümüze çıkacağı...
Sevgiler...