Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birkaç soru...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbirkaç soru...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: birkaç soru...
    Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2008 Saat 02:40
  1. merhabalar.hocam birkaç sorum olacak...13 aylık bir oglum var.dogum kilosu 3.710 şimdi 11.800 boyu 78 cm normalmi?
  2. yumurtayı pek sevmiyor ama omlet olarak verdigmde daha iştahlı yıyor.yagda yumurta pişirmek dogrumu besin degeri düşermi?
  3. bizim yedigimiz yemekleri genelde salça ile yapıyorum .ve tuzlu çokta olmasa .onlardan yedirebilrmiyim?
  4. süt içiremiyorum .ne yapabilirim.?bazı markaların çocuk sütlerini denememde yarar olurmu.içinde seker olmasından korkuyorum
  5. yatmadan önce gece mutlaka mama veriyorum .tahıllı yada muzlu mamalardan dogrumu?tok tutması için veriyorum mamayı ama ona ragmen çok sık uyanıyor...
  6. cevaplrınız için şimdiden tesekür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118881
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2008 Saat 12:37
Çocuğunuzun boyuda kilosuda fazla ama orantılı sayılar.O hususta sizin bir probleminiz yok.
Yumurtayı çiğ hariç hertürlü pişirip verebilirsiniz.Yağda sahan yumurtası daha da cazip olur, hiçbir zararı yoktur.
-13 Aylık çocuk, tuz da alabilir salçada.Özel yemek yapmanıza gerek yoktur.
- Sütü soğuk verirseniz daha rahat alır. Çocuk hangi markayı severse onu verin.
-Mamalarla uğraşmayın, evde yapılmış muhallebi de olur, sade süt versenizde olur. Çocukların mideleri ufak olduğunda sık uyanırlar,büyüyünce düzelir.
-Gece uykusunun iyi olması için gündüz uykularını azaltın.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 24 Ağu 2008 Saat 12:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.