Genel değerlendirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bszmra
Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2025 Saat 03:28 |
Merhaba Kadir hocam
26.02.2015 doğumlu kızımın boyu 138 cm kilosu 42 kg. Bugün doktora götürüp tahlil yaptırdım bazı değerlerini yazıyorum Trigliserid(serum/plazma):142 Alanin aminotransferaz(serum/plazma):16 Serbest t4: 0.68 ferritin(serum/plazma): 10 Demir bağlama kapasitesi:353 Demir(serum/plazma):65 Aspartat aminotransferaz(serum/plazma): 22 Vitamin b12: 295 Kolesterol(serum/plazma): 128 Glukoz(serum/plazma): 97 Hdl kolesterol:63 TSH:2,348 Dvitamini:20,6 Hemogram(hgb): 12,1 LDL kolesterol: 36,60 Genel olarak çok yemese de hızlı kilo aldığını düşünüyorum. Beslenmesinin de çok sağlıklı olduğunu söyleyemem. Değerlendirmeniz nedir hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
D vitamin seviyesi COK dusuk! 'Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin ve Nisan ayinda tekrar ve SADECE D
vitamini olcturup, bana yazin. Yapilan diger tahlillerin tamami gereksizdi! 9 kilo (boyuna gore) fazlaligi var. Biraz hareketini arttirsin ve gunde en az 600ml sut/sutlu gida alsin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|