Strep A |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Puanlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
https://hizliresim.com/37e7n7x][/url]
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118641 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Goruyorsunuz egil mi, Turk doktorlarinin acziyetini ve nasil halki dolandirdiklarini!!
Hicbir tibbi bilgileri YOK! 6sene Tibbiye, 4 sene ihtisas, sonuc: Sarlatan olmuslar! Benim zamanimda da(70'li yillar) durum farkli degildi. Tibbiyenin 2. sinifindan itibaren, hicbir Turk hocanin dersini dinlemedim, hicbir Turkce tip kitabi okumadim. Kitaplarimin tamami; Anatomi'den, cildiye'ye kadar Ingilizce idi. Bugun Turkiye'de unlu olmus doktorlarin kitapliklarina bakin, daima meslekleri ile ilgili Ingilizce kitaplar gorursunuz. Ama kabahat SIZDE!! Yuzbin kere anlattim, oksuruk nedeni ile doktorlara gitmeyin, kendiniz halledin. Tertemiz bir Akciger Rontgeni. Eskiden her oksurene Astim diyerek aylar surecek tedaviler verilirdi, foyalari ortaya ciktigindan beri, artik her oksurene; "Zaturre" yaftasi yapistirmak pesindeler. Zaten Astim ve Zaturre disinda, baska bir oksuruklu hastalik ismi de bilmedikleri icin, her iki teshisi de koyamadiklarinda, boyle zirvalayip dururlar! ASLA Grip teshis etmezler. |
|
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Puanlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam biliyorum yazılarınızı okuyorum öksürük için gitmedik aslında ates düşmüyor baş ağrısı vardı solunum dakikada 50ydi kalkmak istemiyordu birşey yemiyordu cocuk beni doktora getirin dediği için duramadık.Simdi bas agrisi yok ama yine yatıyor hep ve ateş hiç ilaç vermiyorum ona rağmen düşmüyor.Bundan önce ilaç vermeyince 2 güne düşerdi.5 gün oldu halen ateşi var 39.3 hocam yatip uyuyor ve solunumu 50,55 hocam. .Kac gün daha sürmesi normaldir hocam.
Düzenleyen moon - 1 saat 35 Dakika önce Saat 21:05 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118641 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"Kan Sayimi" yaptirip, tamamini bana gonderin.
|
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
.
Düzenleyen moon - 6 Dakika önce Saat 22:34 |
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam Cuma akşamı yapılmıştı tahlil yeniden yaptıralım mi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|