Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Strep A
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Strep A

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2025 Saat 17:09
Antibiyotik vermedik hocam ama dün gece 4ten sonra düşmüştü ateşi bugün öğleden sonra tekrar cıktı 5 gün geçti ateş geçmedi dilinin goruntusude bu acaba üzerine bakteriyel bi hastalık mi geçiriyor hocam.Tahlili cuma günü vermiştik.
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2025 Saat 17:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118841
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2025 Saat 19:33
Viral enfeksiyon. 
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2025 Saat 13:37
Kadir Hocam gecen hafta persembe 6 yasindaki oglumun oksuruk ve atesi başladı ve bir haftadır devam ediyor.Viral antibiyotik verme demistiniz.Ne ates dusurucu nede antibiyotik vermedim hocam.Ates son iki gündür akşam üstü çıkmaya başlıyor gece boyunca 39 ile davam ediyorBugunde ishal oldu hocam 7 gundur  ateş ve ishalin başlaması influenza herhalde hocam.
Ishaldede mudahele etmiyoruz okuduklarım kadarıyla hocam.Ama ateşin devam etmesi beni korkutuyor, normal midir bu kadar uzun surmesi ve devam etmesi hocam.Atesten  değil sebebinden geçmemesinden korkuyorum hocam.

Düzenleyen moon - 30 Oca 2025 Saat 18:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118841
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2025 Saat 19:55
Cevap bile vermeyecegim. 
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2025 Saat 20:09
Sizi kızdıracak birşey yazdıysam özür dilerim hocam.Herkes bana çocuğa işkence ediyormuşum gibi davranıyor sizin yazılarınızı okudukça kendimde güç buluyorum cocuk ara tatilde ben hep hastaydım diyor psikoloji filen kalmadı tek dayanağım sizden gelen bir yorum olduğu için gereksiz sizi meşgul ettiysem kusura bakmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.