Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yeme Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemeği önünden almak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemeği önünden almak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Konu: yemeği önünden almak
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 12:04
Özlem hanım kızım 16 aylık 10 gün önce gündüz emmelerini bıraktık geceleri emiyor.kızıma ilk günler yemek yedirebiliyordum.perşembe günü aşı oldu o günden beri
benim elimden yemiyor kendi yemek istiyor aslında ona bu olanağı sunuyorum ama belli müddet sonra oyuna çeviriyor bende önünden alıyorum yeneği önünden alınca çok bağırıyor bu konuda sanırım yanlış yapıyorum nasıl bir yol izlemeliyim
eşim yedirebiliyo ama ben yediremiyorum

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 21:43
yemeğini iki tabağa koyun bir cam olamayn tabağı önğne koyun yanına da kaşık verin o yemekle oyalanırken siz de yemeğini yedirmeyi deneyin. zaman zaman size de yedirsin ya da bebeklerine yedirsin. etraf biraz pislenebilir, ancak hem kendisi yemeyi daha çabuk öğrenir hem de yemek eğlenceli bir hal alır. yedirirken gerginleştiğinizi gördükçe sizi yemeyerek cezalandıracaktır, bu nedenle sakin olmaya gayret edin
özlem
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 23:58

yadıklarınızın tamamını uygulamıştım ama bizimkindeki inat kimsede yok napalım bizde böyle idare ederiz artık eve misafir almam bendeLOLLOLLOL

çok teşekkür ederim Star

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2008 Saat 00:51
sabır ebeveynlerin en çok ihtiyaçları olan şey. yemek yedirme esnasında ya da öncesinde grginleşiyorsanız ona bir şeey söylemeseniz de gerginliğinizi anlayabilir ve yemeyerek tepkisini ortaya koyabiklir. kendinizi daha sakin hissedene kadar olabildiğince siz yedirmemeye çalışın. yeme düzeni oturduktan ve siz de biraz sakinleştikten sonra tekrar yedirebilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.