Akdeniz anemisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatma1
Üye Kayıt Tarihi: 20 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 8 Saat 19 Dakika önce Saat 22:58 |
Merhaba hocam 7 yaşında oğlumu vitamin değerlerine baktırmak için Dr götürdüm,D vitamini 11,90 glukoz açlık 104 çıktı.Dr Akdeniz anemisi olabilir dediği için tekrar kan testi istedi,D vitamini eksikliğine de günlük 3 damla Haziran ayına kadar dedi.Kan değerleri normal görünmesine rağmen neden böyle bir şey dediğini anlayamadık.Sizin fikrinizi merak ediyoruz.
Kızım içinde(11 yaş )şeker olabilir diye tekrar kan istedi, Açlık glukoz 107,D vitamini 15, serbest T4 095 Cevabınız için şimdiden teşekkür ederiz hocam
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118578 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Cok salak Turk doktoru gordum ama, bu "muhtesem"!!!!!
1- Kan sekeri; yasa gore degisir. 6-12 yas cocuklarinda bu seviye diger yaslara gore yuksektir ve Tip2 seker hastasi olsa; Aclik kan sekeri: 200 ve ustu olurdu. 2- D vitamin seviyesi ANORMAL DUSUK! Oyle o salagin verdigi gunde:3 damla ile filan duzelmez, daha kotu olur. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icirin ve Mayis ayinda sadece D vitamini olcturup, bana yazin. Bu doz bile yetmeyebilir. 3- "Akdeniz anemisi" diyebilmek icin; once Hgb;11.5g/dL alti olacak ve "Hemoglobin Elektroforezi" bunu teyid edecek. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|