Strep A |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | |
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Antibiyotik vermedik hocam ama dün gece 4ten sonra düşmüştü ateşi bugün öğleden sonra tekrar cıktı 5 gün geçti ateş geçmedi dilinin goruntusude bu acaba üzerine bakteriyel bi hastalık mi geçiriyor hocam.Tahlili cuma günü vermiştik.
|
|
moon
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118828 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Viral enfeksiyon.
|
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir Hocam gecen hafta persembe 6 yasindaki oglumun oksuruk ve atesi başladı ve bir haftadır devam ediyor.Viral antibiyotik verme demistiniz.Ne ates dusurucu nede antibiyotik vermedim hocam.Ates son iki gündür akşam üstü çıkmaya başlıyor gece boyunca 39 ile davam ediyorBugunde ishal oldu hocam 7 gundur ateş ve ishalin başlaması influenza herhalde hocam.
Ishaldede mudahele etmiyoruz okuduklarım kadarıyla hocam.Ama ateşin devam etmesi beni korkutuyor, normal midir bu kadar uzun surmesi ve devam etmesi hocam.Atesten değil sebebinden geçmemesinden korkuyorum hocam.
Düzenleyen moon - 30 Oca 2025 Saat 18:49 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118828 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Cevap bile vermeyecegim.
|
|
moon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sizi kızdıracak birşey yazdıysam özür dilerim hocam.Herkes bana çocuğa işkence ediyormuşum gibi davranıyor sizin yazılarınızı okudukça kendimde güç buluyorum cocuk ara tatilde ben hep hastaydım diyor psikoloji filen kalmadı tek dayanağım sizden gelen bir yorum olduğu için gereksiz sizi meşgul ettiysem kusura bakmayın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|