Semptomsuz ateş |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118568 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Enfeksiyoz Mononukleoz'da, ilac, bilhassa Antibiyotik kullanildiginda dokuntu olur!!
Kendiliginden gecer, bir sey yapmayin. Siz de Enfeksiyoz Mononukleoz olabilirsiniz, sakin ilac kullanmayin, ates dusurmeyin.
|
|
necla_211
Üye Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
|
Hocam benimde ateşim düştü arkasından 2 gündür balgamlı kasintili uyutmayan öksürük başladı 5 yaşındaki kızımda ateşlendi onunda ateşi düştü aynı şekilde öksürük başladı ama 14 aylık oğlumda o tarz bir öksürük olmadı ondanmidir bilmiyorum ama 5 gün sonra tekrar bugün ateşi çıkmaya başladı hocam aynı hastalık bidaha bulaşır mi? Yoksa bakteriyele mi çevirdi şimdi ne yapalım hocam antbytk mi vermek lazim
|
|
Necla
|
|
necla_211
Üye Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
|
Hocam sizden cvp gelmeyince ben augmentin verdim yaklaşık 3 saat sonra ateşi düştü, akşam yine biraz çıktı bidaha verdim bugün sabah akşam augmentin vermiş oldum.Bu şekilde devam mı edelim 14 aylık oğlumun böyle oldu bu durumda diğerlerinede antbyotik vermeli miyim?
|
|
Necla
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|